topp3

Lediga tjänster

Bodén mark & anläggning i Mälardalen AB är ett företag som verkar inom regionen Västerås-Enköping-Uppsala med omnejd sedan 1998 med ett väldigt gott rykte i branschen. Idag är vi ett trettiotal medarbetare.

Vi utför både större och mindre entreprenader inom mark- och anläggningsarbeten. Huvuddelen av våra kunder är återkommande. Vi tror att det har att göra med att de uppskattar det vi gör och sättet vi gör det på.

På Bodén tycker vi det är viktigt att alla trivs varje dag på sitt jobb och att vi arbetar åt samma håll. Vår arbetssituation kan vara både varierande i sin form och mer lika varje dag beroende på hur stora entreprenader vi har. Men gemensamt för alla är att vi bryr oss om varandra och att vi alla har ett gemensamt intresse av att lämna ifrån oss ett bra arbete till våra kunder.

Arbetsledare/platschef
Vi söker dig som har erfarenhet av att självständigt leda mark- och anläggningsarbeten. Du är ordningsam och har goda ledaregenskaper. Vi söker en person som är kundorienterad, resultatinriktad, kvalitets- och miljömedveten. Du kommer att vara med och påverka projekt, ekonomi och produktionsplaneringen. Att vara en lagspelare är något som  krävs och vi förväntar oss att du bidrar med kunskap och arbetsglädjer till verksamhuetsutvecklingen och lagandan.
 

Anläggningsarbetare
Vi söker dig som har mångårig vana från alla förekommande moment inom mark- och anläggningsarbeten. Du behärskar såväl ritningsläsning som enklare utsättning. I ditt arbete tar du naturligt ansvar för dina arbetsuppgifter och ser till att få saker och ting gjorda på ett kostnadseffektivt och noggrant sätt. Du kan arbeta både självständigt och som en del i en grupp. Som person är du flexibel och lätt att samarbeta med.  Du bidrar med ett gott humör och tar ansvar för såväl din egen som andras trivsel och utveckling. Det är en fördel om du innehar förarbevis på hjullastare och/eller grävmaskin då sådant arbete kan förekomma.
 

Utsättare/Mätningstekniker
Du har flerårig vana från bygg- och anläggningsarbeten med mängdberäkningar och mätningsarbeten.Vana av gps- och maskinstyrning är meriternade. Du är en utpräglad ordningsmänniska, flexibel och har lätt för att samarbeta.
 


Närmare upplysning om ovanstående tjänster lämnas av:
Anders Förnegård, 070-367 84 10, anders.fornegard@bodenmark.se

Skicka gärna din ansökan till:
Bodén mark & anläggning i Mälardalen AB
Omformargatan 18C, 721 37 Västerås

Maila till: annika.josephson@bodenmark.se 


Bodén mark & anläggning i Mälardalen AB
Omformargatan 18C, 721 37 Västerås - Telefon: 021-81 11 50 - E-post: info@bodenmark.se